söndag 22 mars 2015

Söndag och sol

Efter ett par dagar med lite grått väder är nu solen på gång igen! Ingen direkt värme att tala om, men man får vara nöjd med det lilla. Min dag började i Karlskrona eftersom jag skjutasade hem syster med barn igår. Det blev home made sushi - slurp sa det och så hade vi satt i oss ett berg av sushisar (som jag antar att det heter i plural:)) När barnen somnat kollade vi den senaste Beckfilmen, som släpptes igår. Jag är ju ett stort fan av svenska polisfilmer, så då är Beck ett måste. Det var väl inte den allra bästa Beckfilmen, men helt ok. Det som också är ok är att nästa kommer redan på lördag. Det som däremot inte är ok är att nästkommande fyra filmer kommer först nästa år.
Som sagt, en dag ledigt (efter 10dagars jobb), och så var det bara på´tt igen idag. Jag har passat på att sätta upp ett påskris på jobbet idag. Hemma fixade jag det igår. Det var alla tiders att bara kunna göra påskfixet utan att behöva städa. För det hade nämligen min syster gjort, helt frivilligt, ska tilläggas. Hon ringde mig på jobbet i torsdags och sa: -Nu har jag storstädat ditt hus! Och då menar hon plocka iordning, damma allt inkl tavlor, duscha blommor, dammsuga och torka golven. Lyx för mig!

För övrigt har min mobil lagt av och där fanns bilder och annat som jag skulle behöva. Nu har jag en provisorisk och det är rätt tradigt, alla appar som måste laddas ner osv...I-landsproblem, men likaväl ett problem. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej ! En sån´ syster har jag aldrig haft, men å andra sidan har de inte haft det heller.Kram F.K